• 3D-omvisning på avdeling Setra

TDM Barnehager lanserer nå 3D-omvisning av alle våre barnehager. I disse pandemitider er det ikke alltid så lett å vise nye kunder rundt i våre barnehager. Nå kan du sitte hjemme å se hvordan vi har det i våre barnehager. Du beveger deg rundt i barnehagen med musepeker, piltaster, eller finger på tld/pad. Snarvei til oppslagstavlen finner du nederst til venstre. Her finner du 3D-omvisning i alle våre barnehager. Velkommen på omvisning.

• 3D-omvisning på avdeling Gården

TDM Barnehager lanserer nå 3D-omvisning av alle våre barnehager. I disse pandemitider er det ikke alltid så lett å vise nye kunder rundt i våre barnehager. Nå kan du sitte hjemme å se hvordan vi har det i våre barnehager. Du beveger deg rundt i barnehagen med musepeker, piltaster, eller finger på tlf/pad. Snarvei til oppslagstavlen finner du nederst til venstre. Her finner du omvisning er i alle TDM Barnehagene. Velkommen på omvisning.

• VIKTIG MELDING

Stenging av barnehager og skoler

• Husk søknadsfrist 2021

Skal du søke barnehageplass på hovedopptaket med oppstart i august 2021 må du søke innen 1.mars.

• TDM BARNEHAGER INNFØRER PBL KIDPLAN MANDAG 14. JANUAR 2019

Som tidligere nevnt går TDM Barnehager over fra VIGILO til PBL KidPlan.